Zonnepaneleninstallatie in Wageningen

zonnepaneleninstallatie in WageningenZonnepaneleninstallatie in Wageningen

Voor een klant werden de bestaande zonnepanelen gedemonteerd en op een ander dakvlak gemonteerd. Daarnaast zijn er 9 extra zonnepanelen geïnstalleerd, samen met Enphase omvormers. Dit resulteerde in een verbeterde energieopbrengst en efficiënter gebruik van het beschikbare dakoppervlak. De klant profiteert nu van een hogere energieproductie en bespaart op zijn elektriciteitsrekening. Door de toevoeging van de Enphase omvormers kan elke zonnepaneel afzonderlijk worden gemonitord, waardoor eventuele storingen snel kunnen worden opgespoord en verholpen. Het verplaatsen en uitbreiden van de zonnepanelen is een slimme investering voor deze klant, die nu optimaal gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen en tegelijkertijd kosten bespaart.

Wil je meer weten over de voordelen van Enphase? Bel 085-2379100 of mail info@sunforce.nl ons. Wij staan je graag te woord.

Sunforce Purmerend Zonnepanelen Meer informatie

Zonnepalen om dakkapel in Wageningen

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.