gtag('config', 'AW-11381018698'); gtag('config', 'AW-11381018698');

Zonnepanelen Karpack verpakkingen Roosendaal

In opdracht van een vaste opdrachtgever hebben onze monteurs 2692 stuks zonnepanelen geplaatst bij Karpack verpakkingen te Roosendaal. De opgewekte stroom wordt omgevormd in bruikbare stroom door 5 stuks SMA Core 2 omvormers.
Het totale vermogen van dit systeem is 1.103.720 Wp. De zonnepanelen zijn gemonteerd met Van der Valk PRO+ montagemateriaal.

Steeds meer bedrijven in Nederland zetten zich in voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Een van de meest effectieve manieren om deze doelen te bereiken, is door over te stappen op zonne-energie. Het installeren van zonnepanelen op bedrijfspanden biedt niet alleen financiële voordelen, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst voor ons land.

Overweeg je ook zonnepanelen op jouw bedrijfspand? Sunforce denkt met je mee over factoren zoals de beschikbare ruimte op het dak, de hoek en oriëntatie van het dak en eventuele obstakels die het maximale rendement uit de zonnepanelen verhinderen. Bel 085-2379100 of mail naar info@sunforce.nl

Sunforce Purmerend Zonnepanelen Meer informatie

Zonnepanelen Karpack Roosendaal

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.