gtag('config', 'AW-11381018698'); gtag('config', 'AW-11381018698');

Zonnepanelen Hoorn

Deze klant in Hoorn heeft zich van te voren goed ingelezen en wist precies wat hij wilde: een systeem met maximale opbrengsten. In het verleden was het zuiden de beste oriëntatie voor zonnepanelen.
Door alle problemen met een overbelast stroomnet, is nu de ligging oost-west optimaal. Je verdeelt de opbrengsten van de zonnepanelen gedurende de hele dag.
En door het plaatsen van een Enphase omvormer achter ieder paneel, verzeker je je van zoveel mogelijk opwek van energie. Er is meteen een metered envoy geplaatst, de klant is nu ook vast voorbereid op een thuisbatterij.

Onze monteurs hebben 14 zonnepanelen gemonteerd op 2 verschillende dakvlakken.

Het vermogen van het systeem is 6.090Wp.

We zijn altijd blij als klanten hun ervaringen met ons delen. Eens per maand verloten wij onder alle inzendingen (zowel Google reviews als Klanten vertellen) een powerbank.

Met onze ervaring en maatwerkoplossingen kunnen wij jouw duurzaamheidsdoelen realiseren.
Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan voor zonnepanelen en/of een (thuis)batterij.

zonnepanelen ligging oost west

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.