gtag('config', 'AW-11381018698'); gtag('config', 'AW-11381018698');

Kies voor duurzaam en investeer in zonnepanelen

Dé partner voor bedrijven, overheden en instellingen op het gebied van zonnepanelen

Door uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van zonnepaneleninstallaties voor de zakelijke markt is Sunforce dé zonnepanelenspecialist voor bedrijven, overheden, corporaties en instellingen.

Het installeren en in gebruik nemen van zonnepanelen is een belangrijke stap in het duurzaam ondernemen. Je bespaart direct op energiekosten, voldoet sneller aan wet- en regelgeving én draagt bij aan een duurzame toekomst.
Maar hoe en waar begin je?
Welke technische mogelijkheden zijn er en tegen welke prijs?
Kom je als ondernemer in aanmerking voor financiering en/of subsidiëring van een solarsysteem?
Welke kostenbesparing realiseer je op korte en lange termijn?
En welke veiligheidscertificaten zijn er nodig? 

Allemaal lastige vragen waar de specialisten van Sunforce je graag bij helpen.

Meten is weten

Van vele markten thuis

Bij Sunforce ben je voor je zonnepanelen aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er bij komt kijken om je bedrijfspand of vastgoedportefeuille te voorzien van zonnepanelen. Sunforce heeft uitgebreide kennis en jarenlange (10+) ervaring met de duurzaamheidsvraagstukken die in verschillende markten en sectoren (privaat en publiek) spelen. Of het nu om een school, zwembad, MKB-bedrijf of grootschalige industriële onderneming gaat. Voor nagenoeg elke situatie en elk dak hebben we een optimale oplossing. Het bedenken en realiseren van maatwerkinstallaties die aan de hoogst mogelijke (brand)veiligheids- en rendementseisen voldoen, geeft ons veel energie!

Waarom kiezen voor Sunforce?

Snel en flexibel

We pakken aan en door. Bij ons hoef je niet lang te wachten op een voorstel of installatie, ook als het een uitdagend project is. We denken proactief met je mee.

Betrouwbaar en transparant

Onze samenwerking is gebaseerd op open communicatie, helderheid over de (on)mogelijkheden en het nakomen van afspraken.

Vooruitstrevend

We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. We leveren schaalbare en toekomstbestendige oplossingen.

Daadkrachtig

Binnen ons team van specialisten heeft ieder zijn eigen rol. We vullen elkaar goed aan en verzaken niet. We denken niet in problemen, maar in oplossingen en helpen onze klanten graag verder.

Duurzame samenwerking

We weten de juiste kennis, partijen en mensen bij elkaar te brengen om tot een maatwerkoplossing te komen. We richten ons daarbij niet alleen op een succesvolle oplevering. Om er zeker van te zijn dat het systeem optimaal blijft presteren, bieden we verschillende soorten van beheer en onderhoud aan. Daarnaast helpen we u bij het blijvend voldoen aan de kwaliteitseisen die verzekeringsmaatschappijen voorschrijven.

Investeren in zonnepanelen: een verstandige en duurzame oplossing

Bedrijven

Zonnepanelen voor je bedrijf aanschaffen? Zonnepanelen installeren is een goede stap naar een duurzame toekomst van je onderneming. Door te investeren in zonnepanelen maak je gebruik van groen opgewekte stroom en bespaar je op de energierekening.

Hierdoor is je onderneming beter bestand tegen de stijgende energieprijzen. Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat je pand verduurzaamt, dat je bijdraagt aan een vermindering van de CO2 en dat je bedrijfswaarde toeneemt. Lokaal of regionaal zijn er veel subsidies en fiscale voordelen waardoor je energiekosten nog verder zullen dalen en de businesscase voor zonnepanelen nog interessanter wordt. Omdat het lastig kan zijn om te beginnen, helpen wij je graag bij de advisering én installatie van zonnepanelen. Ook helpen we je graag bij het in kaart brengen van de (on)mogelijkheden op het gebied van financiering en subsidiering van zonnepanelen.

Denk je al langer na over het plaatsen van zakelijke zonnepanelen, met of zonder financiering? Dan is dit hét moment om dat idee verder uit te werken. Bij Sunforce nemen we graag het werk uit handen door een advies op maat uit te werken. Aan de hand van een ontwerp, het verbruik en de hoofdaansluiting kunnen wij je precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en hoe het financiële plaatje eruit gaat zien.

Zonnepanelen op je bedrijfspand?

Gerealiseerde projecten

Lees hier interessante berichten, gerealiseerde projecten en de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Succesvolle oplevering van Project Floating Gardens Mooie projecten opleveren, het gaat nooit vervelen. Op de 5e en 8e verdieping van...

Berichten, Duurzaam, Nieuws, Zakelijk

Via een van onze vaste opdrachtgevers hebben wij weer een mooi project afgerond. Onze monteurs hebben bij fietsspecialist Piet de...

Berichten, Zakelijk

Voortgang project Amstelkwartier Onze projectleider is weer op pad geweest met de drone. Deze keer richting Amstelkwartier om de voortgang...

Berichten, Zakelijk

Lopende werkzaamheden – Plesman Plaza Amsterdam Werken op hoogte! Onze monteurs plaatsen hier 463 zonnepanelen met SolarEdge omvormers. Mooi om...

Berichten, Zakelijk

Project Hugo-oord – 44 zorgappartementen in Heerhugowaard Onze monteurs hebben hier 416 zonnepanelen gemonteerd met Solis omvormers. De zonnepanelen zijn...

Berichten, Zakelijk

Via een van onze vaste opdrachtgevers hebben wij weer een mooi project afgerond. Onze monteurs hebben het huidige zonnesysteem bij...

Berichten, Zakelijk

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

Voor wie?

De beste oplossing van A tot Z

Al jaren is Sunforce een bewezen partner voor het realiseren van betrouwbare en robuuste zonnepaneelinstallaties voor elk type dak: van bedrijfspanden en panden van corporaties tot daken van instellingen en (semi)overheidsgebouwen. Met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de beste kwaliteit mag je van ons de hoogste kwaliteit en service verwachten. Een langdurige en goede relatie met onze leveranciers speelt hierbij een belangrijke rol. We streven niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een duurzame samenwerking na.

We zetten ons in voor jouw specifieke wensen en nemen de tijd om te begrijpen wat je al weet of waarin je extra ondersteuning of advies nodig hebt. We willen ook inzicht krijgen in eventuele obstakels die de plannen kunnen belemmeren. Om je een idee te geven, dit is wat je op zijn minst mag verwachten van Sunforce:

Hoe houden we je zonnepanelen in topconditie

Het plaatsen van zonnepanelen kan gevolgen hebben voor de verzekering van uw bedrijfspand. Vaak stelt de verzekeraar eisen aan de installatie en het onderhoud van uw solarsysteem. Ook is het mogelijk dat de hoogte van uw premie verandert, omdat het bedrijfspand door de panelen meer waard wordt. Controleer daarom altijd de voorwaarden van uw verzekeraar. Steeds meer verzekeraars vragen om een Scope-12 certificaat 

Reviews

Bekijk hier wat klanten te vertellen hebben over onze geleverde diensten.

9

Beter een goede buur...

Vijf Groenhart vestigingen zijn gasloos, alle vestigingen zijn voorzien van LED verlichting en het hoofdkantoor is energieneutraal door plaatsing van 573 zonnepanelen.

We hebben de opdracht via aanbesteding uitgezet en Sunforce heeft deze aanbesteding gewonnen.

Dat het kantoor van Sunforce in dezelfde straat gesitueerd is als wij, was een aangename bijkomstigheid. Beter een goede buur…

Hoofdkantoor Groenhart Purmerend

8-1-2024

9

Een no-nonsense partij, zo zijn wij zelf ook

Le Belle Vastgoed zet zich in om haar vastgoedportefeuille optimaal te verduurzamen om het voortbestaan van onze planeet veilig te stellen.

Voor het plaatsen van zonnepanelen hebben wij voor Sunforce gekozen. Een no-nonsense partij, zo zijn wij zelf ook. Inmiddels is het 30ste pand van zonnepanelen voorzien en daar zijn we trots op.  Momenteel helpt de projectleider ons met het verkrijgen van de Scope 12 certificaten, een geruststelling dat we ook hierin ontzorgd worden door Sunforce.

Le Belle Vastgoed

10-03-2024

10

Goede communicatie, korte lijnen

De Finish Profiles Group is het avontuur aangegaan om klimaatneutraal te gaan opereren. Stapsgewijs is een strategie uitgewerkt om te komen tot het doel van Finish Profiles Group in 2030: een geheel CO2-neutrale bedrijfsvoering. Een van de stappen was het plaatsen van zonnepanelen.

Chris van der Vossen: ‘Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Sunforce. De opdracht aan hen gunnen was een logische stap. Goede communicatie, korte lijnen. Dat is ook onze werkwijze.’

Finish Profiles Purmerend

19-03-2024

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.