Kies voor duurzaam en investeer in zonnepanelen

Dé partner voor bedrijven, overheden en instellingen op het gebied van zonnepanelen

Door uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van zonnepaneleninstallaties voor de zakelijke markt is Sunforce dé zonnepanelenspecialist voor bedrijven, overheden, corporaties en instellingen.

Het installeren en in gebruik nemen van zonnepanelen is een belangrijke stap in het duurzaam ondernemen. Je bespaart direct op energiekosten, voldoet sneller aan wet- en regelgeving én draagt bij aan een duurzame toekomst.
Maar hoe en waar begin je?
Welke technische mogelijkheden zijn er en tegen welke prijs?
Kom je als ondernemer in aanmerking voor financiering en/of subsidiëring van een solarsysteem?
Welke kostenbesparing realiseer je op korte en lange termijn?
En welke veiligheidscertificaten zijn er nodig? 

Allemaal lastige vragen waar de specialisten van Sunforce je graag bij helpen.

 

Sunforce duurzame energietechniek dakfoto monteur zonnepanelen Purmerend installeren

Van vele markten thuis

Bij Sunforce ben je voor je zonnepanelen aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er bij komt kijken om je bedrijfspand of vastgoedportefeuille te voorzien van zonnepanelen. Sunforce heeft uitgebreide kennis en jarenlange (10+) ervaring met de duurzaamheidsvraagstukken die in verschillende markten en sectoren (privaat en publiek) spelen. Of het nu om een school, zwembad, MKB-bedrijf of grootschalige industriële onderneming gaat. Voor nagenoeg elke situatie en elk dak hebben we een optimale oplossing. Het bedenken en realiseren van maatwerkinstallaties die aan de hoogst mogelijke (brand)veiligheids- en rendementseisen voldoen, geeft ons veel energie!

Waarom kiezen voor Sunforce?

Snel en flexibel

We pakken aan en door. Bij ons hoef je niet lang te wachten op een voorstel of installatie, ook als het een uitdagend project is. We denken proactief met je mee.

Betrouwbaar en transparant

Onze samenwerking is gebaseerd op open communicatie, helderheid over de (on)mogelijkheden en het nakomen van afspraken.

Vooruitstrevend

We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. We leveren schaalbare en toekomstbestendige oplossingen.

Daadkrachtig

Binnen ons team van specialisten heeft ieder zijn eigen rol. We vullen elkaar goed aan en verzaken niet. We denken niet in problemen, maar in oplossingen en helpen onze klanten graag verder.

Duurzame samenwerking

We weten de juiste kennis, partijen en mensen bij elkaar te brengen om tot een maatwerkoplossing te komen. We richten ons daarbij niet alleen op een succesvolle oplevering. Om er zeker van te zijn dat het systeem optimaal blijft presteren, bieden we verschillende soorten van beheer en onderhoud aan. Daarnaast helpen we u bij het blijvend voldoen aan de kwaliteitseisen die verzekeringsmaatschappijen voorschrijven.

Investeren in zonnepanelen: een verstandige en duurzame oplossing

Bedrijven

Zonnepanelen voor je bedrijf aanschaffen? Zonnepanelen installeren is een goede stap naar een duurzame toekomst van je onderneming. Door te investeren in zonnepanelen maak je gebruik van groen opgewekte stroom en bespaar je op de energierekening.

Hierdoor is je onderneming beter bestand tegen de stijgende energieprijzen. Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat je pand verduurzaamt, dat je bijdraagt aan een vermindering van de CO2 en dat je bedrijfswaarde toeneemt. Lokaal of regionaal zijn er veel subsidies en fiscale voordelen waardoor je energiekosten nog verder zullen dalen en de businesscase voor zonnepanelen nog interessanter wordt. Omdat het lastig kan zijn om te beginnen, helpen wij je graag bij de advisering én installatie van zonnepanelen. Ook helpen we je graag bij het in kaart brengen van de (on)mogelijkheden op het gebied van financiering en subsidiering van zonnepanelen.

Denk je al langer na over het plaatsen van zakelijke zonnepanelen, met of zonder financiering? Dan is dit hét moment om dat idee verder uit te werken. Bij Sunforce nemen we graag het werk uit handen door een advies op maat uit te werken. Aan de hand van een ontwerp, het verbruik en de hoofdaansluiting kunnen wij je precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en hoe het financiële plaatje eruit gaat zien.

Zonnepanelen op je bedrijfspand?

Gerealiseerde projecten

Lees hier interessante berichten, gerealiseerde projecten en de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Bij deze klant hebben wij 1.224 stuks zonnepanelen gemonteerd met Solis omvormers. De zonnepanelen van Freshclusive wekken in totaal 520.200...

Zakelijk

Over de schoonheid van het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een voormalig klooster valt te twisten maar ook...

Zakelijk

In opdracht van een vaste opdrachtgever hebben onze monteurs 2692 stuks zonnepanelen geplaatst bij Karpack verpakkingen te Roosendaal. De opgewekte...

Zakelijk

Zonnepanelen Pakhuys Wagenweg Purmerend In opdracht van een zeer gewaardeerde vaste opdrachtgever, hebben wij bij het nieuwbouwproject Pakhuys Wagenweg Purmerend,...

Zakelijk

Zonnepanelen bij ABS Splinter Amsterdam In opdracht van een vaste opdrachtgever, hebben wij op het bedrijfspand van ABS Splinter 404...

Zakelijk

In opdracht van Le Belle Vastgoed bv hebben wij 900 panelen gemonteerd op het bedrijfspand aan de Pampuslaan. Het totale...

Zakelijk

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

Voor wie?

De beste oplossing van A tot Z

Al jaren is Sunforce een bewezen partner voor het realiseren van betrouwbare en robuuste zonnepaneelinstallaties voor elk type dak: van bedrijfspanden en panden van corporaties tot daken van instellingen en (semi)overheidsgebouwen. Met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de beste kwaliteit mag je van ons de hoogste kwaliteit en service verwachten. Een langdurige en goede relatie met onze leveranciers speelt hierbij een belangrijke rol. We streven niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een duurzame samenwerking na.

We zetten ons in voor jouw specifieke wensen en nemen de tijd om te begrijpen wat je al weet of waarin je extra ondersteuning of advies nodig hebt. We willen ook inzicht krijgen in eventuele obstakels die de plannen kunnen belemmeren. Om je een idee te geven, dit is wat je op zijn minst mag verwachten van Sunforce:

Hoe houden we je zonnepanelen in topconditie

Het plaatsen van zonnepanelen kan gevolgen hebben voor de verzekering van uw bedrijfspand. Vaak stelt de verzekeraar eisen aan de installatie en het onderhoud van uw solarsysteem. Ook is het mogelijk dat de hoogte van uw premie verandert, omdat het bedrijfspand door de panelen meer waard wordt. Controleer daarom altijd de voorwaarden van uw verzekeraar. Steeds meer verzekeraars vragen om een Scope-12 certificaat 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.