Vacature: Eerstelijns servicemedewerker

Door de toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

Eerstelijns servicemedewerker

De functie

Als eerstelijns servicedesk medewerker ben jij het aanspreekpunt van onze klanten. Jij neemt de telefoontjes op, leest de mailtjes en registreert meldingen in ons service-systeem. Met behulp van jouw kennis en onze documentatie ben jij in staat om veelvoorkomende meldingen zelf op te lossen. Lukt het jou niet om een probleem op te lossen? Dan documenteer je de door jou genomen stappen zorgvuldig en draag je de melding over aan onze collega’s in de tweede lijn. We zijn doorlopend bezig met het verbeteren van onze documentatie en werkprocessen. Ook het optimaliseren van onze documentatie behoort tot jouw takenpakket.

De ideale kandidaat
Je bent servicegericht en vindt het leuk om dagelijks contact met onze klanten te onderhouden en ze te helpen met vragen, incidenten, wensen en klachten. Daarnaast is het van belang dat je gestructureerd werkt en goed kunt documenteren. Het is een dynamische functie waarin het van belang is om je kennis up-to-date te houden. Wij helpen je daarbij door interne opleidingen en actieve begeleiding. Hoewel kennis en/of ervaring in de techniek mooi meegenomen is, kan deze functie ook vervuld worden als je enige affiniteit hebt met techniek.

Ons team

Sunforce is gevestigd in Purmerend. Als nationale speler is Sunforce al meer dan 10 jaar actief in de zonnepanelen branche. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor schone energie aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Sinds de start zijn de ontwikkelingen in onze branche snel gegaan en is ons team flink gegroeid. Onderdeel uitmaken van dat team betekent samenwerken aan een duurzame toekomst met enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waarin we elkaar helpen, van elkaar leren, er met elkaar de schouders onder zetten, maar ook plezier hebben met elkaar.

Ons aanbod

  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris, passend bij de werkervaring en functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Leer- en groeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gezellig team


Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je cv met motivatie naar info@sunforce.nl Voor meer informatie over deze functie kun je ook bellen met 085 2379 100.

Sollicitaties worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature: servicemedewerker

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.