Written by Michael Koerts

Trainee Commercie

VACATURE

Als nationale speler is Sunforce al meer dan 10 jaar actief in de zonnepanelen branche. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor schone energie aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Door de toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

 

Trainee Commercie

 

De functie
Als commercieel gerichte trainee heb je affiniteit met duurzame energietechniek. Je ondersteunt het team Commercie met een focus op de zakelijke markt. Je bereidt offertes voor, beantwoordt vragen van (potentiële) klanten telefonisch en per e-mail, ziet commerciële kansen, geeft opvolging aan uitstaande acties en bent het visitekaartje van ons bedrijf. In deze functie is er ruimte voor groei, eigen initiatief en inbreng, om zo samen het bedrijf verder te laten groeien.

Wat vragen we van je
Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo-opleiding in de richting Commerciële Economie of Bedrijfseconomie en ben je nieuwsgierig en leergierig. Je communicatieve en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat je een prettige gesprekspartner bent voor prospects, klanten en collega’s. Je bent duidelijk, transparant, hebt een hands-on mentaliteit, komt interne en externe afspraken na en bewaakt de voortgang van openstaande acties. Door te investeren in klantcontact bouw je aan duurzame relaties.

Ons team
Sunforce is gevestigd in Purmerend en is landelijk actief. Sinds de start zijn de ontwikkelingen in onze branche snel gegaan en is ons team flink gegroeid. Onderdeel uitmaken van dat team betekent samenwerken aan een duurzame toekomst met enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waarin we elkaar helpen, van elkaar leren, er met elkaar de schouders onder zetten, maar ook plezier hebben met elkaar.

Wat bieden we

  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris, passend bij de werkervaring en functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Leer- en groeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gezellig team

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je C.V. met motivatie naar Carlos Neves Cordeiro op carlos@sunforce.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je hem ook telefonisch bereiken op 085 2379 100.

Sollicitaties worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.