Written by Michael Koerts

Teamleider Particulieren

VACATURE

Als nationale speler is Sunforce al meer dan 10 jaar actief in de zonnepanelen branche. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor schone energie aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Door de toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

 

Teamleider Particulieren

 

De functie
Als Teamleder Particulieren ben je een echte spin in het web van de particuliere markt. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, leveranciers, collega’s en montageteams en zorgt er zo voor dat elke installatie van begin tot eind op rolletjes verloopt. Gaat het anders dan gepland? Dan zorgt jouw flexibele instelling ervoor dat er altijd een oplossing naar ieders tevredenheid komt.

De ideale kandidaat
Affiniteit met techniek is een pré, maar organisatorische skills, communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichtheid zijn belangrijker. Je bent gewend om prioriteiten te stellen, kunt goed overzicht bewaren, bent flexibel ingesteld en kunt bovenal goed communiceren. Daarbij ben je een echte aanpakker, stressbestendig, neem je zelfstandig beslissingen en pak je je verantwoordelijkheid. Jouw manier van leidinggeven kenmerkt zich door natuurlijk leiderschap waarbij je het belangrijk vindt om te verbinden en zelf ook onderdeel van het team te zijn.

Ons team
Sunforce is gevestigd in Purmerend en is landelijk actief. Sinds de start zijn de ontwikkelingen in onze branche snel gegaan en is ons team flink gegroeid. Onderdeel uitmaken van dat team betekent samenwerken aan een duurzame toekomst met enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waarin we elkaar helpen, van elkaar leren, er met elkaar de schouders onder zetten, maar ook plezier hebben met elkaar.

Ons aanbod

  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris, passend bij de werkervaring en functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Leer- en groeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gezellig team

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je C.V. met motivatie naar Carlos Neves Cordeiro op carlos@sunforce.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je hem ook telefonisch bereiken op 085 2379 100.

Sollicitaties worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *