Written by Anita Jonk

SunData Actieve Monitoring voor particulieren

Naast zonnepanelen en uitstekende service, vindt Sunforce het belangrijk dat mensen met zonnepanelen inzicht hebben in de prestaties van zonnepanelen en daarmee zeker weten dat hun zonnepanelen goed werken. Wij verwijzen u daarom graag naar SunData Actieve Monitoring.

Voor eenmalig €59,- (incl. btw) maakt u gebruik van deze service. Na het eerste jaar kunt u besluiten Actieve Monitoring te continueren bij SunData. De kosten hiervoor bedragen € 25,- per jaar.  SunData zal u hiervoor benaderen na het eerste jaar. Geheel vrijblijvend kunt u kiezen of u gebruik blijft maken van deze service.

Met SunData Actieve monitoring bent u er zeker van dat uw zonnepanelen  optimaal functioneren. Zij controleren of uw zonnepanelen verbonden zijn met het internet en de opbrengst wordt actief in de gaten gehouden. Zodra zij merken dat de verbinding is weggevallen of dat de opbrengst lager is dan verwacht, wordt u gewaarschuwd. Samen met SunData kijkt u naar de beste oplossing.

Met SunData Actieve monitoring bent u zeker dat uw pv-systeem veilig verbonden is met het internet en dat de opbrengst data correct en stabiel verstuurd wordt. U kunt de opbrengst zelf volgen, maar u kunt er ook met een gerust hart van uitgaan dat de opbrengst in de gaten wordt gehouden.

Meer informatie over SunData vindt u op sundata.nl.