gtag('config', 'AW-11381018698'); gtag('config', 'AW-11381018698');

Stupin kiest Sunforce voor duurzaam energiebeheer

Een duurzame toekomst dankzij Sunforce

Een interview met Frans van den Berg, directeur van Stupin

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het inspirerend om te horen hoe bedrijven concrete stappen zetten om hun CO2-voetafdruk te verminderen. Frans van den Berg, directeur van Stupin, deelde zijn ervaringen met Sunforce en laat zien hoe een samenwerking met de juiste partner kan leiden tot aanzienlijke besparingen en een duurzamere toekomst.

Een langdurige, succesvolle samenwerking

Toen Stupin in eerste instantie 116 zonnepanelen op het dak liet installeren, verliep het proces vlekkeloos. De opdracht kwam via Knook, zij hebben het elektrotechnische gedeelte verzorgt. Stupin gaf aan dat Knook voor de montage van de zonnepanelen Sunforce moest inschakelen. Frans van den Berg was meteen onder de indruk van de professionaliteit en service van Sunforce. “Sunforce voldoet aan alle verwachtingen, ze reageren meteen”, vertelt hij. Zelfs toen er anderhalf jaar geleden een probleem met een optimizer was, had Sunforce dit al opgemerkt en ondernamen zij direct actie.

Frans: “Ik hoor wel dat er veel zonnepaneleninstallateurs failliet gaan. Gelukkig zijn jullie een groot en professioneel bedrijf.” Deze ontwikkeling merkt Sunforce natuurlijk ook. We proberen nu juist de klant te bereiken wiens installateur failliet is. Zij kunnen voor service en onderhoud bij ons terecht, we helpen ze graag met het oplossen van de storing. Onze redding is dat wij niet alleen gericht zijn op particulieren, maar ook op de zakelijke markt, service, onderhoud en advies.

De samenwerking ging verder met de uitbreiding van het zonnepanelensysteem met 23 extra panelen. Frans is zo tevreden over Sunforce dat hij zelfs andere organisaties heeft aanbevolen om met hen samen te werken. “Mijn positieve ervaringen heb ik gedeeld met de VvE Londenhaven, wat heeft geleid tot een nieuwe opdracht voor Sunforce”, aldus Frans. “De zonnepanelen zijn daar gemonteerd en nu begeleidt Sunforce de VvE met het verkrijgen van een Scope12 certificaat.”

Substantiële besparingen en toekomstgerichte plannen

De impact van de zonnepanelen en de service van Sunforce op Stupin is aanzienlijk. Frans vertelt trots: “Onze maandelijkse energiekosten zijn met €2.200,- gedaald.” Het doel is om uiteindelijk helemaal geen energiekosten meer te betalen, vandaar dat Stupin op dit moment een offerte heeft lopen voor nog meer zonnepanelen.
Frans houdt ook de ontwikkelingen op het gebied van batterijen scherp in de gaten. “Als de batterijen meer ontwikkeld zijn en niet meer zo kostbaar, dan weten we Sunforce te vinden”, zegt hij vol vertrouwen. Dit toont aan dat Stupin, samen met Sunforce, op zoek is naar innovatieve oplossingen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.

Marco en Frans op dak Stupin

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.