Solis ontvangt voor de 9e keer op rij een award

Solis ontvangt Top Brand PV Inverter Award van EuPD Research

Solis heeft voor de 9e keer op rij erkenning gekregen van het onderzoeksbureau EuPD Research in België en Nederland, dit keer met de Top Brand PV Inverter Award voor hun omvormers. De award is onderdeel van de Global PV InstallerMonitor, een onderzoek onder installateurs. Dave van Pelt, de manager van Solis voor de Benelux, nam de prijs in ontvangst tijdens de vakbeurs Solar Solutions Amsterdam.

Dave van Pelt: “We zijn trots opnieuw deze erkenning van EuPD te ontvangen. Onze inzet voor uitgebreide lokale ondersteuning, van verkoop tot service, benadrukt onze toewijding. Het is geweldig om te zien dat dit nu wordt erkend door het EuPD-onderzoek. In een zeer competitieve Europese zonne-energiemarkt, vooral in Nederland, dient deze award als waardevol hulpmiddel voor installateurs en distributeurs bij het kiezen van de beste merken voor hun klanten.”

Sunforce heeft de Solis omvormer al jaren in het assortiment. Wil je meer informatie over deze omvormers, neem dan contact met ons op.

Solis award beste omvormer

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.