Written by Michael Koerts

Service- en onderhoudsmonteur

VACATURE

Als nationale speler is Sunforce al meer dan 10 jaar actief in de zonnepanelen branche. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor schone energie aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Door de toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

 

Service- en onderhoudsmonteur

 

De functie
Als service- en onderhoudsmonteur ben jij onze vliegende keep. Jij zorgt er voor dat onze afgeronde projecten goed blijven werken. Aan de hand van een planning ga je zelfstandig op pad om na te gaan wat er aan de hand is bij storingsmeldingen die bij ons binnenkomen. Waar mogelijk los jij de storingen zelf op en als dat niet lukt koppel je dat aan onze gespecialiseerde collega’s terug voor verdere opvolging. Naast storingen voer jij ook reguliere onderhoudswerkzaamheden aan onze zonnepanelen-systemen uit.

Wat vragen we van je
Omdat je voor ons op pad gaat is rijbewijs B een must en rijbewijs E een pré. Daarnaast is technische basiskennis en/of ervaring nodig om eenvoudige werkzaamheden aan onze installaties uit te kunnen voeren. Ontbreekt het je daaraan, maar ben je wel handig, heb je technisch inzicht en ben je leergierig? Dan kunnen we je de fijne kneepjes van het vak intern bijbrengen. Belangrijker is dat je een positieve houding hebt en zelfstandig en oplossingsgericht kan werken. In deze nieuw gecreëerde functie heb je contact met opdrachtgevers en collega’s. Daarom zijn goede communicatieve eigenschappen belangrijk.

Ons team
Sunforce is gevestigd in Purmerend en is landelijk actief. Sinds de start zijn de ontwikkelingen in onze branche snel gegaan en is ons team flink gegroeid. Onderdeel uitmaken van dat team betekent samenwerken aan een duurzame toekomst met enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waarin we elkaar helpen, van elkaar leren, er met elkaar de schouders onder zetten, maar ook plezier hebben met elkaar.

Wat bieden we

  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris, passend bij de werkervaring en functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Leer- en groeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gezellig team

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je C.V. met motivatie naar Carlos Neves Cordeiro op carlos@sunforce.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je hem ook telefonisch bereiken op 085 2379 100.

Sollicitaties worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *