Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews

Bekijk hier wat klanten te vertellen hebben over onze geleverde diensten.

10

Uitstekende service!

22 panelen via Sunforce geleverd naar alle tevredenheden. De klant staat centraal waar je het niet vaak ziet.
Bij vragen is SF bereikbaar en ben je snel geholpen. Dank SF! Op veel zonuren!

Jantien, Warder

15-04-2024

10

Super fijne club!

Wij hebben zonnepanelen van Sunforce, altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Ook een probleem met de app is opgelost, terwijl het echt onze eigen schuld was dat hij het niet meer deed.
Echt een super fijne club!

Gretha, Broek in Waterland

8-4-2024

10

Uitstekende service geleverd!

Daar mijn zonnepanelen installateur failliet is en het systeem al maandenlang in storing stond, is deze na contact met Sunforce adequaat verholpen. Mijn ervaring met Sunforce bestond uit een prettig contact met een expert die binnen no-time de storing wist te traceren en op te lossen. Er is maar één maar: Had ik de installatie van mijn PV systeem ook maar door Sunforce laten doen.

Jeffrey, Assendelft

4-4-2023

9

Beter een goede buur...

Vijf Groenhart vestigingen zijn gasloos, alle vestigingen zijn voorzien van LED verlichting en het hoofdkantoor is energieneutraal door plaatsing van 573 zonnepanelen.

We hebben de opdracht via aanbesteding uitgezet en Sunforce heeft deze aanbesteding gewonnen.

Dat het kantoor van Sunforce in dezelfde straat gesitueerd is als wij, was een aangename bijkomstigheid. Beter een goede buur…

Hoofdkantoor Groenhart Purmerend

8-1-2024

9

Een no-nonsense partij, zo zijn wij zelf ook

Le Belle Vastgoed zet zich in om haar vastgoedportefeuille optimaal te verduurzamen om het voortbestaan van onze planeet veilig te stellen.

Voor het plaatsen van zonnepanelen hebben wij voor Sunforce gekozen. Een no-nonsense partij, zo zijn wij zelf ook. Inmiddels is het 30ste pand van zonnepanelen voorzien en daar zijn we trots op.  Momenteel helpt de projectleider ons met het verkrijgen van de Scope 12 certificaten, een geruststelling dat we ook hierin ontzorgd worden door Sunforce.

Le Belle Vastgoed

10-03-2024

10

Goede communicatie, korte lijnen

De Finish Profiles Group is het avontuur aangegaan om klimaatneutraal te gaan opereren. Stapsgewijs is een strategie uitgewerkt om te komen tot het doel van Finish Profiles Group in 2030: een geheel CO2-neutrale bedrijfsvoering. Een van de stappen was het plaatsen van zonnepanelen.

Chris van der Vossen: ‘Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Sunforce. De opdracht aan hen gunnen was een logische stap. Goede communicatie, korte lijnen. Dat is ook onze werkwijze.’

Finish Profiles Purmerend

19-03-2024

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.