gtag('config', 'AW-11381018698'); gtag('config', 'AW-11381018698');

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews

Bekijk hier wat klanten te vertellen hebben over onze geleverde diensten.

10

We werden volledig ontzorgd en gerustgesteld

In februari 2024 zijn we naar onze huidige woning verhuisd. We wilden onder meer zonnepanelen aanschaffen. Via het internet vonden we vele aanbieders maar wisten geen keuze te maken. Op advies van een bekende hebben we ook een offerte aangevraagd bij Sunforce dat in de buurt, Purmerend, gevestigd is. Die offerte  was heel duidelijk en we konden op ons verzoek meteen een afspraak maken om deze helemaal door te nemen en tevens om persoonlijk met het bedrijf kennis te maken; je gaat immers een langdurige relatie aan. Dat gesprek heeft 21 mei 2024 plaatsgevonden en de uitleg met verschillende mogelijkheden was buitengewoon plezierig, helder en nuttig; goede communicatie. De offerte is nog wat aangepast. We werden volledig ontzorgd en gerustgesteld. Met hun deskundigheid hebben ze enerzijds de voor onze situatie beste apparatuur uitgezocht en anderzijds ook een deskundig bedrijf ingeschakeld dat onder volledige verantwoordelijkheid van Sunforce de installatie al op 13 juni 2024 heeft uitgevoerd, waarbij in ons geval ook de meterkast geheel vernieuwd moest worden. De begeleiding van Sunforce was voortreffelijk en de medewerkers van het bedrijf dat de werkzaamheden heeft uitgevoerd waren duidelijk ter zake deskundig; zij hebben keurig werk geleverd. Wij zijn over Sunforce, de installatie en de aanleg daarvan zeer tevreden. De offerte is verzorgd door Daniël Timmer en de uitvoering is geregeld door Jacco Dusselaar. Top!

Schmal, Hoorn – winnaar powerbank reviews juni

28-06-2024

10

Prima service

Begin van de week stopte mijn Solis-omvormer met terugleveren. Ik heb even afgewacht of het misschien een incident was, maar na 2 dagen stond de omvormer nog steeds in storing (no-grid).
Toen maar gebeld naar Sunforce en daarna het formulier ingevuld. De volgende dag werd ik gebeld en is het probleem duidelijk geworden: de AC-aansluiting bleek verbrand te zijn.
Sunforce heeft me telefonisch geholpen bij het afkoppelen van de omvormer.
Vanmorgen ben ik naar Sunforce gereden en hebben ze de aansluiting van de omvormer vervangen en me een nieuwe steker meegegeven (klaar terwijl u wacht).
Thuis heb ik de steker vervangen. Alles werkt weer. Ze hebben hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Kortom: prima service.
Hartelijk bedankt.

Rob, Zaandam

03-05-2024

10

Ik vind Sunforce een alerte leverancier en service provider

Na vier jaar probleemloos werken had mijn solar systeem zijn eerste storing.
Sunforce maakte mij daarop attent, en reageerde snel met de conclusie dat mijn omvormer defect was.
Binnen enkele dagen werd die vervangen door een nieuwe: gratis omdat ik vijf jaar garantie had. Kortom: goed werk!

Wim, Edam

10

Uitstekende service van Sunforce

2 jaar geleden hebben we gekozen voor een zonnepaneel vervanging, Sunforce maakte een mooi plan en prijs. Al 2 jaar zijn we erg blij met de set.
Recent kreeg ik geen opbrengst vanuit het systeem, na contact met Sunforce bleek er een storing in de optimizers te zitten.
Kort daarna werd ik gebeld om een afspraak te maken, de optimizers moesten onder garantie vervangen worden, ook nu weer snel een afspraak kunnen maken, waarna e.e.a. in een middag gerealiseerd werd!

Zeer tevreden over de gehele behandeling van Sunforce, erg blij mee, dank!

Erik, De Goorn

25-04-2024

10

Snel contact en professionele afronding

Na slechte ervaringen met Zon Advies Nederland om een defect aan optimizers op te lossen heb ik me rechtstreeks gewend tot Solar Edge, de fabrikant van de panelen. Zij hebben snel en accuraat gehandeld en via hen kwam ik in contact met Sunforce.

Zij hebben voortvarend de case opgepakt en het onderhoud overgenomen.
Storing is snel en vakkundig opgelost door een goede samenwerking tussen SolarEdge en Sunforce.
Hulde aan beiden, ze hebben er een trouwe klant bij.

Cor, Heiloo

23-04-2023

10

Deze mensen verdienen een dikke pluim

Mijn omvormer deed het niet meer, waardoor er geen opbrengst meer was van de zonnepanelen. Blijkt een update probleem te zijn.
Marco van SUNFORCE heeft mij bericht dat hij het euvel wilde oplossen, hiervoor moest ik met de omvormer langskomen bij het bedrijf.
Binnen 10 minuten was het gefikst en kreeg nog koffie aangeboden ook, Waar vinden we ze nog deze bedrijven, met deze dienstverlening?

Groet en ga zo door,
Johan

Johan, Zuid Scharwoude

15-04-2024

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.