Written by Michael Koerts

Projectleider

VACATURE

Als nationale speler is Sunforce al meer dan 10 jaar actief in de zonnepanelen branche. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor schone energie aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Door de toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

 

Projectleider

 

De functie
Als projectleider zorg je ervoor dat elk installatieproject van begin tot einde in goede banen wordt geleid. Dat doe je zowel vanuit kantoor als vanaf de projectlocaties. Bij elk onderdeel van het project zit je er bovenop en weet jij de exacte status. Klachten over de uitvoering of afronding van een project probeer je natuurlijk te voorkomen, maar als ze er zijn, dan handel je ze klantvriendelijk en adequaat af.

De ideale kandidaat
Hoewel kennis en/of ervaring in de techniek een pré is, kan deze functie ook vervuld worden als je  enige affiniteit hebt met techniek. De ervaring in de praktijk doe je dan bij ons op, in samenwerking met vakkundige collega’s. Belangrijk is dat je een echte teamspeler bent, die gewend is om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. In deze dynamische functie zijn stressbestendigheid, organisatietalent en goed kunnen communiceren belangrijke vaardigheden. Jouw creativiteit en flexibiliteit komen goed van pas bij het oplossen van ontstane problemen.

Ons team
Sunforce is gevestigd in Purmerend en is landelijk actief. Sinds de start zijn de ontwikkelingen in onze branche snel gegaan en is ons team flink gegroeid. Onderdeel uitmaken van dat team betekent samenwerken aan een duurzame toekomst met enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waarin we elkaar helpen, van elkaar leren, er met elkaar de schouders onder zetten, maar ook plezier hebben met elkaar.

Ons aanbod

  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris, passend bij de werkervaring en functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Leer- en groeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gezellig team

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je C.V. met motivatie naar Carlos Neves Cordeiro op carlos@sunforce.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je hem ook telefonisch bereiken op 085 2379 100.

Sollicitaties worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *