SUNFORCE VOOR PARTICULIEREN

Ga nu over op een zonnestroom installatie en bespaar honderden euro’s op uw energierekening!

Stroom opwekken met zonnepanelen is niet alleen heel duurzaam en daardoor goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee met al snel een besparing van honderden euro’s per jaar. Met de huidige subsidie wordt de terugverdientijd van de zonnestroom installatie verkort tot zo’n 6 jaar, dat betekent dat u daarna nog ruim 20 jaar gratis energie opwekt. Bijna ieder dak kan veranderen in een zonnestroomcentrale en zo genieten en profiteren van de gratis energie van de zon.

Sunforce heeft veel ervaring op het gebied van zonnestroom installaties en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Wij leveren en monteren complete zonnepanelen systemen.

 • Een zonne-energie systeem bestaat uit de volgende componenten: zonnepanelen, aluminium montage materiaal voor de panelen en een omvormer.

  Sunforce…

  … levert een installatie tot een werkend systeem, u heeft zelf geen omkijken naar de installatie, dit is inclusief de benodigde meterkast aanpassingen
  … neemt voor elk potentieel project uitgebreid de tijd voor een deskundig advies over het optimale aantal panelen en vermogen opwekking
  … werkt met een vaste installateur om een zo goed mogelijk systeem te monteren, onze installateur is Uneto-VNI erkend
  … verkoopt alleen materialen van topmerken: dus alleen A-kwaliteit producten die een optimale energieproductie mogelijk maken. Met onze aangeboden producten kiezen wij voor een hoge opbrengst en een lange levensduur. De zonnestroom installatie heeft een levensduur van minimaal 25 tot 30 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de materialen zo hoog is zodat gedurende minimaal 30 jaar een optimaal functionerend systeem gewaarborgd blijft.
  … geeft een duidelijk advies over de eventuele subsidiemogelijkheden van de zonnestroom installatie van uw systeem, wij zorgen voor een offerte die geschikt is om subsidie aan te vragen.

  Sunforce biedt u de volgende garanties:

  • De beste prijzen voor de hoogste kwaliteit
  • 25 jaar opbrengstgarantie op de panelen van tenminste 80%
  • 10 jaar opbrengstgarantie op de panelen van tenminste 90%
  • 5 jaar opbrengstgarantie op de panelen van tenminste 95%
  • 10 jaar garantie op de zonnepanelen
  • 10 jaar garantie op de omvormer
  • 18 maanden garantie op de werking van uw installatie

  We bieden u ook de volgende opties aan bij uw systeem:

  • Full service abonnement. Bij dit abonnement nemen wij u alle zorg uit handen. Wij komen eenmaal per jaar uw installatie een onderhoudsbeurt geven en we monitoren uw productie gedurende het hele jaar. Bij problemen in de productie zorgen wij dat het probleem binnen vijf dagen is verholpen.

  Sunforce is een ontwikkelaar van zonne-energie systemen en heeft al diverse projecten in Nederland gerealiseerd. Wij gebruiken onze kennis en netwerk voor zowel grootschalige als ook voor kleine particuliere projecten. Door deze schaalvergroting zijn wij in staat om de A-klasse producten tegen zeer scherpe prijzen in te kopen en zo iedereen met deze voordelen mee te laten delen.

  Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, bel (0299-396072) of mail (info@sunforce.nl) ons dan.