Kies voor duurzaam en investeer in zonnepanelen

Sunforce is de specialist voor particulieren die zonnepanelen willen aanschaffen

Ga over op zonnestroom en bespaar op je energierekening!

Stroom van zonnepanelen is niet alleen duurzaam maar verhoogt ook de waarde van je woning en is goed voor je portemonnee. Zonnepanelen zijn een slimme investering, met een veel hoger rendement dan een spaarrekening. Met zonnepanelen word je je eigen energieleverancier. Je dak wordt een zonnestroomcentrale die direct zonne-energie voor je omzet in groene elektriciteit.

Wil je de energie opslaan voor een later tijdstip? Kies dan voor een (thuis)batterij. 

Sunforce Purmerend zonnepanelen dak monteurs intallatie Jurii en Marco

Hoe werken zonnepanelen?

De beste oplossing van A tot Z

Al tientallen jaren biedt Sunforce de zonnestroomoplossing die het beste bij je past. Ons team regelt alles van A tot Z. Allereerst kijken onze adviseurs naar welke merken, modellen en aantallen zonnepanelen het best bij je zonnedak passen. Vervolgens ontvang je een advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en je energieverbruik. Daarbij houden we ook rekening met zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. Daarna maken we een helder ontwerp met een duidelijke prijsopbouw, leveren we alle spullen én installeren we het complete systeem. Alles onder één dak: dat schakelt snel en houdt het overzichtelijk. Na de installatie zorgen wij ervoor dat deze wordt aangesloten op de monitoringsapp van de leverancier. Hiermee kun je gemakkelijk de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen volgen.

 

Zonnepanelen offerte aanvragen? Kom langs in onze showroom.

Wil jij ontdekken hoeveel je kan besparen met zonnepanelen? Vraag dan nu een offerte aan bij Sunforce! Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke wensen.

Welkom in onze showroom

Bij Sunforce weten we dat het investeren in zonnepanelen een slimme keuze is. Maar wist je dat we niet alleen zonnepanelen leveren. Je kan bij ons ook terecht voor verschillende merken (thuis)batterijen.

Sunforce Installeren van zonnepanelen monteurs dak zonnepanelen Purmerend

Het team van Sunforce begint met een grondige analyse van de locatie om te bepalen hoeveel zonnepanelen er nodig zijn en waar ze het beste geplaatst kunnen worden. Vervolgens start  het installatieproces.

Sunforce monteur zonnepanelen onderhoud Purmerend installatie

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je zonnepanelen optimaal blijven presteren. Sunforce heeft een team experts samengesteld dat gespecialiseerd is in het onderhouden en zo nodig repareren van je zonnepanelen. 

Kies voor duurzaam en investeer in zonnepanelen

We stoppen niet bij oplevering: we helpen ook graag ver daarna

Krijg je na verloop van tijd een storingsmelding of heb je een andere vraag over de werking van je systeem, dan helpen wij je uiteraard ook graag. Wij beschikken over een zeer deskundige service- en onderhoudsafdeling. Problemen? Onze collega’s van klantenservice lossen deze graag voor je op.

Zonnepanelen hebben in het algemeen weinig onderhoud nodig. Dat geldt ook voor een ander belangrijk onderdeel van de zonnepaneleninstallatie: de omvormer. Toch helpt onderhoud om de levensduur van een installatie te verlengen en opwekverliezen te voorkomen. Elke dag dat je systeem het niet doet, kost je geld. Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw zonnepanelen-installatie altijd optimaal werkt? En je dus altijd het hoogste rendement uit je investering haalt? Dan kun je bij Sunforce ons full service onderhoudscontract afsluiten.

Onderhoud aan zonnepanelen is belangrijk

Berichten en projecten

Lees hier interessante berichten, gerealiseerde projecten en de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Passen er maar een paar zonnepanelen op je dak of wil je je huidige systeem uitbreiden met zonnepanelen? Ook hiervoor...

Berichten, Particulier

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien. (M. Ghandi) 💫 Gelukkig zijn er nog mensen die,...

Berichten, Particulier

Bij deze klant hebben onze monteurs 4 zonnepanelen gedemonteerd en op een ander dakvak gemonteerd. Op het vrijgekomen dakvlak zijn...

Berichten, Particulier

Bij deze klant hebben onze monteurs 9 extra zonnepanelen gemonteerd met achter ieder paneel een SolarEdge optimizer voor optimale opbrengsten....

Berichten, Particulier

Bij deze klant in Amsterdam, hebben onze monteurs 10 zonnepanelen geplaatst. De klant heeft gekozen voor het Enphase systeem. De...

Berichten, Particulier

Bij deze klant hebben onze monteurs 5 extra zonnepanelen gemonteerd. Omdat het systeem weinig last heeft van schaduw en de...

Berichten, Particulier

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

Redenen waarom zonnepanelen nog steeds een goede investering zijn

Als je kiest voor Sunforce, zorg je niet alleen voor duurzaamheid op je eigen dak. Sunforce compenseert namelijk een deel van de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen door een samenwerking met Stichting Work with Nature.

Zonnepanelen blijven gunstig voor je energierekening

Zonnepanelen zijn rendabel en nu de salderingsregeling niet wordt afgebouwd, is de korte terugverdientijd weer actueel. Door zelf je groene stroom op te wekken, hoef je namelijk veel minder elektriciteit van het net halen. Met een flink lagere energierekening tot gevolg. Zeker als de kosten voor netstroom stijgen zal dat gunstig zijn voor je terugverdientijd. Hoeveel jij exact bespaart met jouw (toekomstige) panelen hangt af van een aantal factoren. Onder andere:

  Oriëntatie: hoe zuidelijker je panelen georiënteerd zijn, hoe meer ze jaarlijks opbrengen. Zo vangen ze namelijk het meeste zonlicht op.

  Hellingsgraad: de ideale hellingshoek voor zonnepanelen is 35 à 38 graden. Bij platte daken kan een installateur die hellingsgraad zelf bepalen met een aluminium frame.

  Schaduw: een installateur doet eerst een schaduwanalyse van je dak. Zo vermijd je eventuele schaduwval op je panelen door bijvoorbeeld andere woningen, bomen, eventuele zonnecollectoren, etc.

  Onderhoud: het is slim om je zonnepanelen goed te onderhouden. Zo kunnen je panelen nog meer opbrengen en zorg je dat je systeem blijft opwekken zonder storingen.

Meer lezen

De levensduur van zonnepanelen blijft toenemen.

Een relatief korte terugverdientijd én een steeds langere levensduur. Die combinatie zorgt ervoor dat zonnepanelen rendabel blijven. Als je panelen namelijk zijn terugverdiend, profiteer je nog vele jaren van pure winst. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen bedraagt maar liefst 25 à 40 jaar.

Je profiteert nog altijd van financiële voordelen

De salderingsregeling voor zonnepanelen wordt de komende jaren niet afgebouwd. De Tweede Kamer was voor de afbouw maar er is niet voldoende steun voor het wetsvoorstel in De Eerste kamer. Maar zelfs al wordt de saldering wel stapsgewijs afgebouwd, dan zijn er nog steeds andere financiële voordelen waarvan je profiteert als je een zonnepanelen-installatie laat plaatsen:

  Btw-nultarief: sinds 2023 hoef je geen btw meer terug te vragen via de Belastingdienst als je zonnepanelen laat plaatsen. Je betaalt namelijk 0% btw over je zonnepanelen, zowel op de arbeids- als materiaalkosten

  Energiebespaarlening: dankzij deze lening kan je goedkoop geld lenen om je zonnepanelen te financieren. Je mag bovendien 100% van het geleende bedrag gebruiken voor deze zonnepanelen-installatie.

Meer lezen

De stroom van zonnepanelen kan je slimmer gebruiken

Nu de afbouw van de salderingsregeling voorlopig van de baan is, wil dat niet zeggen dat we achterover kunnen leunen. We hebben nog steeds te maken met een overbelast stroomnet. Het komt er steeds op aan om meer van je opgewekte stroom te verbruiken in plaats van terug te leveren. En om die groene elektriciteit slimmer te gebruiken, bestaan er steeds meer oplossingen.

  Thuisaccu op maat: In combinatie met een slimme meter is een thuisaccu zeker die investering waard. Die batterij slaat overdag je overtollige groene stroom op, zodat je die ’s avonds en ’s nachts kan gebruiken. Je hoeft pas weer een stroom van het net te kopen als je accu leeg is.

  HEMS: het Home Management Systeem geeft huishoudens de mogelijkheid om energieverbruik beter te beheren. Dit gebeurt door het verstrekken van uitgebreide informatie over de apparaten in huis en hun verbruikspatronen. Op basis van deze gegevens zal het HEMS de stroom sturen naar de juiste verbruikers om de energierekening te optimaliseren.

Meer lezen

De stroom van zonnepanelen helpen te verduurzamen

Zonnepanelen zijn goed voor je portemonnee, maar ook essentieel voor onze planeet. Ze dragen bij aan de vergroening van onze stroom. Stroom dat we steeds meer nodig hebben voor o.a. warmtepompen en elektrische auto’s. Momenteel wordt een deel van onze netstroom opgewekt in gasturbines met fossiele brandstoffen. Stroom van zonnepanelen helpen het netstroom steeds groener te maken. 

Kies voor duurzaam en investeer in zonnepanelen

10 belangrijkste zaken die je over zonnepanelen moet weten

Klik op de afbeelding om de gratis brochure te bekijken of te downloaden. 

Sunforce zonnepanelen Purmerend brochure cover
DOWNLOAD DE BROCHURE

Waarom Sunforce

Sunforce Zonnepanelen Purmerend Het magazijn

Reviews

Bekijk hier wat klanten te vertellen hebben over onze geleverde diensten.

10

Uitstekende service!

22 panelen via Sunforce geleverd naar alle tevredenheden. De klant staat centraal waar je het niet vaak ziet.
Bij vragen is SF bereikbaar en ben je snel geholpen. Dank SF! Op veel zonuren!

Jantien, Warder

15-04-2024

10

Alle lof voor dit topbedrijf!

We hebben 10 panelen door Sunforce laten plaatsen. Vooraf hadden we diverse offertes opgevraagd, Sunforce was niet de goedkoopste, maar we hebben toch doelbewust voor hen gekozen. De informatie was direct helder en duidelijk, geen verkooppraatjes, maar eerlijke voorlichting. Ook de montage ging prima, de monteurs werkten heel netjes en alles volgens afspraak. Inmiddels hebben we de eerste energie zelf opgewekt! Sunforce en haar medewerkers krijgen van ons een dikke pluim.

Hendrik, Heemstede

19-03-2024

9

Goed geregeld, van het begin tot het einde.

Bij de installatie van zonnepanelen op mijn woning in 2019 had ik al goede ervaringen opgedaan met Sunforce.

Reden voor mijn om voor het bijplaatsen van extra panelen om weer voor dit bedrijf te kiezen. ook nu liep alles, van offerte tot de installatie en nazorg weer soepel. Top!

Evert, Hoorn

13-9-2023

8

Adequaat en punctueel

Aanvankelijke verzoeken om informatie zijn snel beantwoord. De uitgebrachte offerte is duidelijk. De uitvoering door HR Techniek is netjes verlopen.

Min puntje dat de mondeling meegedeelde planning niet per email werd bevestigd. Wijziging in de planning van de schouw werd wel keurig en tijdig telefonisch doorgegeven. Opvallend verder de vriendelijkheid van alle mensen waarmee ik te maken had.

Arnold , Landsmeer

26-10-2023

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.