Ons bedrijf onderscheid zich van andere aanbieders. Als u een offertevergelijk doet, kunt u letten op:

    • Wij werken standaard met het Van der Valk montage systeem voor schuine en platte daken
    • Wij werken met gecertificeerde monteurs
    • Wij werken met herverzekerde A-merk zonnepanelen
    • Wij werken met omvormers van de meest vooraanstaande merken uit de markt

Ons bedrijf is gecertificeerd partner en installateur bij meerdere instanties, waaronder:

Holland Solar

Holland Solar is de brancheorganisatie van Nederlandse experts in zonne-energie met circa 130 leden, waaronder leveranciers, fabrikanten, installateurs, adviseurs en architecten. Holland Solar heeft een kwaliteitssysteem ontwikkeld om kennis en kunde op het gebied van zonnestroom te kunnen borgen. Het doel is om bedrijven die installatietechnisch of bouwkundig betrokken zijn bij het verkopen, ontwerpen, monteren en beheren van zonne-energiesystemen een goede basis te geven om zonne-energie systemen van hoge kwaliteit te kunnen realiseren en dat vervolgens ook aan te tonen met het keurmerk.

De stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) is opgericht op initiatief van de Duurzame Energie koepel en Holland Solar ism UNETO-VNI, SEI en RVO. De doelstelling van de stichting is het beheren van kwaliteitskeurmerken op het gebied van duurzame energie producten en diensten. Op dit moment zijn er de volgende keurmerken: Zonnekeur Boiler en Zonnekeur Installateur.

Zonnekeur

Bedrijven die het Zonnekeur “Installateur” voeren zijn deskundig, kunnen dat ook aantonen, leveren producten die aan alle normen voldoen en geven u een goed advies. De bedrijven staan onder toezicht om regelmatig te controleren of ze het goed blijven doen.
Veiligheid in gebruik en bij de montage is daarom van groot belang.Zonnekeur
De producten die door de Zonnekeur installateur worden geleverd voldoen aan de veiligheidsregels en de monteurs werken allemaal strikt volgens de regels van het veilig werken op daken. Gezien het gevaar bij het werken op hoogten, raden wij aan alleen deskundigen het dakwerk te laten uitvoeren. De installateurs met het Zonnekeur weten als geen ander hoe dat moet.
Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring en hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan.

Techniek Nederland

Laat u als consument installatiewerk uitvoeren oor een lid van Techniek Nederland? Als lid  zijn wij verplicht evenwichtige leveringsvoorwaarden te hanteren: de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en
Vereniging Eigen Huis

 

SolarEdge

SolarEdge werkt met een power optimizer per zonnepaneel. Een optimizer is een regelaar, waarmee elk zonnepaneel afzonderlijk wordt geregeld en beveiligd. De optimizers worden aangesloten tussen de bekabeling van de zonnepanelen. De zonnepanelen met optimizers worden aangesloten op de centrale omvormer van SoladEdge. De omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom. Sunforce is gecertificeerd om hiermee te mogen werken. Het certificaat heeft betrekking tot het ontwerp van het systeem, de installatie, registratie, monitoring en configuratie.

Sunpower

Sunpower is één van de bedrijven die onze zonnepanelen maakt en levert. Zij zijn hier al sinds de jaren zeventig mee bezig en lopen voorop in productontwikkelingen en innovaties. De zonnepanelen zijn zeer efficiënt en betrouwbaar en toe te passen op woningen, bedrijfsruimten, kantoren en andere gebouwen.

Het prestatievermogen van uw systeem is afhankelijk van de keuze, de opstelling en de installatie van de componenten. De installateurs die erkend partnerschap aanvragen bij SunPower, voldoen aan strikte voorwaarden. Dankzij de strenge selectie is uw investering gegarandeerd in goede handen.
Wij hebben het selectieproces doorlopen en mogen ons officieel Sunpower geauthoriseerde dealer noemen.

SMA

SMA levert de omvormers die nodig zijn bij de installaties. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om tot in het elektriciteitsnet bruikbare wisselstroom. Op deze manier vormt hij het hart van elke zonnestroominstallatie. Als marktleider voor zonne-energie omvormers zet SMA steeds weer de norm: top rendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak. Voor elke toepassing hebben wij het juiste apparaat: voor alle typen zonnepanelen, voor netkoppeling en voeding van standalone netwerken, voor kleine huisinstallaties en bedrijfsinstallaties in het megawatt bereik.
Wij hebben een kwaliteitskeuring gehad en verschillende opleidingsmodules doorlopen en zijn daarop ook getest. Met het resultaat dat SMA ons tot ‘advance solar partner’ benoemd heeft.