OVER SUNFORCE

Uniek in Nederland. Met 10 jaar ervaring en 24h service is Sunforce actief op de Nederlandse markt voor net-gekoppelde zonnestroom systemen. 

We bieden totaaloplossingen voor schone energie bij zowel particulieren als bedrijven. Voor elke klant wordt een persoonlijk systeem samengesteld dat zowel technisch als economisch het beste rendement behaalt. Ecologisch, economisch en volledig afgestemd op uw budget en situatie.

KvINL gecertificeerd
Daarnaast zijn wij KvINL gecertificeerd. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd!

Doe onze bespaarcheck en bereken hoeveel u gaat besparen met zonnepanelen.

BEKIJK ONS WERKGEBIED

Benieuwd naar ons werkgebied? Bekijk op deze kaart waar wij zonnepanelen geplaatst hebben en klik op de blauwe icoontjes voor meer informatie over het betreffende project.

DOWNLOAD ONZE GRATIS BROCHURE

Met 10 zaken die je altijd al wilde weten over zonne-energie

OVERWEEGT U ZONNEPANELEN?

Laat u dan uitgebreid informeren. Tijdens een bezoek ter plaatse kan onze verkoopadviseur u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden en het ideale aantal zonnepanelen, afgestemd op uw wensen en behoeften en om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen.

Sunforce zorgt in overleg met u voor een nauwkeurige planning, bouwtoezicht en deskundige plaatsing van de zonnepanelen en afwerking van uw installatie. Dit alles gebeurt uitsluitend door onze vaste installatiemonteurs, die bestaan uit gekwalificeerde elektriciens van Knook Totaaltechniek en gekwalificeerde dakwerkers van Montagebedrijf Van Huizen. Hierdoor heeft u als klant altijd de juiste mensen aan het werk.

SERVICE, ONDERHOUD EN STORINGEN

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor service, onderhoud, storingen en schadeherstel van uw zonnestroomsysteem. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Sunforce biedt zekerheden, een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties. Kiest u voor duurzaam en schoon, kwaliteit en een goede prijs, dan is Sunforce uw partner in duurzame energie.

9355

ZONNEPANELEN

2483502

OPGEWEKTE STROOM IN KWH

538504

BESPARING IN EURO'S

1586441

CO2 BESPARING