Written by Anita Jonk

Monteurs zonne-energie systemen

Sunforce zoekt nieuwe collega’s

Sunforce is een gecertificeerd bedrijf dat actief is op de Nederlandse markt voor net-gekoppelde zonnestroom systemen (zonnepanelen).
Wij bieden totaaloplossingen voor duurzame energie bij zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland.

In verband met toenemende groei van de werkzaamheden, zoeken wij op korte termijn (ervaren) monteurs. Heb jij verstand van het monteren van zonnepanelen? Kom dan werken bij Sunforce en werk mee aan het duurzaam maken van Nederland.

Wat verwachten wij van jou:

  • Je maximaal inzetten, dat vinden we belangrijk. Sunforce werkt alleen met de beste mensen en inzet wordt beloond. Gemotiveerde mensen om je heen werkt prettig en geeft werkplezier.
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B
  • Je hebt de VCA Basis cursus gevolgd en behaald.
  • De montagewerkzaamheden bestaan uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. Je houdt je bezig met het opzetten van de steiger, het juist gebruiken van valbeveiliging, het monteren van het bevestigingsmateriaal, het plaatsen van de zonnepanelen en het opleveren van een uitstekende zonnepaneleninstallatie. En dit alles natuurlijk in goed overleg met jouw klanten. Ervaring in de solar branche is een pré.

Wat bieden wij:

  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de waarde die jij toevoegt aan onze organisatie.
  • Je krijgt alle tools om het beste uit je dag te halen: een nieuwe bus, het beste materiaal, valbeveiliging en kwalitatief de beste installatiematerialen.
  • We maken de wereld bewuster en schoner! Sunforce compenseert een deel van de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen door een samenwerking met Stichting Work with Nature. Per geplaatste vierkante meter zonnepaneel wordt een vierkante meter regenwoud in Costa Rica beschermd.
  • We zijn oprecht, vriendelijk, informeel en loyaal ten opzichte van elkaar en de organisatie.

Ben je klaar voor een nieuwe stap? Neem dan gerust contact op met Erik de Jongh voor meer informatie.
Solliciteer nu! Mail je cv en motivatie naar erik@sunforce.nl