Written by Michael Koerts

(junior) Werkvoorbereider

VACATURE

Als nationale speler is Sunforce al meer dan 10 jaar actief in de zonnepanelen branche. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor schone energie aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Door de toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

 

(junior) Werkvoorbereider

 

De functie
Als (junior) werkvoorbereider zorg jij er voor dat onze projecten zo efficiënt en optimaal mogelijk verlopen. Je denkt mee in het offertetraject, maakt de benodigde technische tekeningen en zorgt met je oplossingsgerichtheid dat het project ook in de uitvoeringsfase soepel blijft verlopen.

De ideale kandidaat
Je hebt bij voorkeur een MBO/MTS opleiding richting Elektrotechniek, maar werkervaring bij bijv. een elektrotechnische groothandel kan ook een goede basis zijn voor deze functie. Omdat je start met de kleinschalige, seriematige werkzaamheden, kun je de fijne kneepjes van het vak dan snel van je collega’s leren. Ook het onder de knie hebben van de basisvaardigheden van Autocad is een pré, maar ook deze kennis kan in de praktijk worden opgedaan. Belangrijker is dat je technisch inzicht hebt, tekeningen kunt lezen, enthousiast, communicatief en leergierig bent en oplossingsgericht kunt denken en werken.

Ons team
Sunforce is gevestigd in Purmerend en is landelijk actief. Sinds de start zijn de ontwikkelingen in onze branche snel gegaan en is ons team flink gegroeid. Onderdeel uitmaken van dat team betekent samenwerken aan een duurzame toekomst met enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waarin we elkaar helpen, van elkaar leren, er met elkaar de schouders onder zetten, maar ook plezier hebben met elkaar.

Ons aanbod

  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris, passend bij de werkervaring en functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Leer- en groeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een enthousiasten gezellig team

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je C.V. met motivatie naar Carlos Neves Cordeiro op carlos@sunforce.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je hem ook telefonisch bereiken op 085 2379 100.

Sollicitaties worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *