gtag('config', 'AW-11381018698'); gtag('config', 'AW-11381018698');

Finish Profiles Purmerend

De Finish Profiles Group uit Purmerend (NL) bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. De diverse Finish Profiles bedrijven ontwikkelen, produceren en leveren een groot gamma aan stalen dak- en wandprofielen. Naast het leveren van bouwmaterialen produceert, levert en bouwt Finish Profiles Group ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen en utiliteitsgebouwen. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service.

De Finish Profiles Group is het avontuur aangegaan om klimaatneutraal te gaan opereren. Door middel van een CO2-voetafdruk en een CO2-reductieplan heeft het bedrijf inzicht gekregen vanuit andere ogen; groene ogen! Stapsgewijs is een strategie uitgewerkt om te komen tot het doel van Finish Profiles Group in 2030: een geheel CO2-neutrale bedrijfsvoering.

Een van de stappen was het plaatsen van zonnepanelen. In mei 2023 zijn er 2.400 zonnepanelen op het pand in Purmerend geplaatst.

Chris van der Vossen: ‘Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Sunforce. De opdracht aan hen gunnen was een logische stap. Goede communicatie, korte lijnen. Dat is ook onze werkwijze.’

Wil je je pand verduurzamen of heb je een Scope 12 rapport nodig voor je verzekering? Neem voor advies contact met ons op.

2500 zonnepanelen Finish Profiles

Vraag nu een offerte aan bij Sunforce en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie:
Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij Sunforce

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.