SUNFORCE VOOR BEDRIJVEN

Een kantoorgebouw moet minimaal energielabel C hebben

Veel dakoppervlak en een grote energiebehoefte maken zonnepanelen een zeer rendabele investering voor bedrijven. Op het dak van de meestal grote bedrijfspanden rekent u voorgoed af met de steeds maar stijgende energieprijzen. Bovendien kunt u gebruik maken van allerlei fiscale voordelen.
Deze voordelen, gecombineerd met voldoende dakoppervlak en de dalende prijzen van zonnepanelen, zorgen ervoor dat de terugverdientijd van een zonnestroom installatie nu rond de 5 -7 jaar ligt.

Maatwerk

Natuurlijk is iedere situatie anders. Daarom wordt de terugverdientijd bepaald door uw verbruik, de prijs per kWh, het type aansluiting, de hoogte van de investering, de rechtsvorm van uw onderneming en niet in de laatste plaats het overheidsbeleid. Wij brengen alles graag voor u in kaart en maken het voor u inzichtelijk.

De voordelen nog eens op een rijtje? Met een eigen zonnestroom installatie bent u…

…veel goedkoper uit dan met gewone stroom
…verzekerd van een vaste energieprijs voor de komende 25 jaar
…optimaal aan het inspelen op fiscale voordelen

Zonnepanelen voor bedrijven en agrariers

 

Fiscale Voordelen

Door gebruik te maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek) profiteert uw bedrijf van een extra aftrekmogelijkheid binnen de winst uit onderneming. U kunt dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de winst. In 2023 levert deze regeling u gemiddeld 11% voordeel op. Zijn de totale investeringen in een jaar tussen de EUR 2.600,- en EUR 353.973,- dan heeft u naast de EIA ook recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, bel (085-2379100) of mail (info@sunforce.nl) ons dan.
Wij zijn u graag van dienst.